ИФРГ беше отличен със „Златен печат“ за Европейски мениджмънт

Директорът на Института по физиология на растенията и генетика проф. Снежанка Дончева получи Отличието „Златен печат“ за Европейски мениджмънт от Съвета на Европейската научна и културна общност.
Наградата се връчва на изявени научни, културни и икономически институции, които са номинирани и за Почетни членове на „Съвета на европейската научна и културна общност” зa принос към развитието на българската наука, култура и икономика.

Отличието „Златен печат“ за Европейски мениджмънт в науката се връчва на Института за висок престиж и обществено признание за приноса към развитието на българската наука. С отличието могат да се подпечатват всички важни документи на Института в кореспонденцията с институциите в страната и с Европейските страни.

Номинациите се правят от 180 известни български учени и творци с международно признание, които притежават Златни отличия от „Съвета на европейската научна и културна общност“ и от кметове на 156 български градове и села, носители на Отличие за Уникално европейско селище заради древна история и култура.

Официалната среща беше проведена под почетното домакинство на Центъра за обучение при БАН.

Category: Събитие · Tags:

Comments are closed.

Ние в интернет:

Пишете ни:

Елате да се запознаем:

ул. 'Акад. Георги Бончев', бл. 21
гр. София 1113, България

Свържете се с нас:

Тел.: +359 2 9792606
Факс: +359 2 8739952